vedrunamalgrat@vedrunamalgrat.org

a8019915@xtec.cat

C/ Mar, 30

Camí del Pla, 40

93 761 03 27

93 761 22 96

Vedruna Malgrat

Acompanyant en els anys de desenvolupament

L’Escola Vedruna Malgrat és un centre educatiu nascut de la voluntat de servei de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna i és present a la nostra població des de l’any 1852.

Els nostres valors

Estem compromesos a oferir una educació completa, coherent i de qualitat. En un ambient familiar i proper, fonamentem les nostres accions en el respecte a les persones, les idees i l’entorn.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

L’edifici històric de l’escola és al carrer de Mar, al centre mateix de la població, des del segle XIX. Totalment reformat, actualment acull les etapes d’ESO i Batxillerat.
A l’entrada de la població, al Camí del Pla, hi hem construït de bell nou l’edifici d’Infantil i Primària, amb un pavelló polivalent de 800 metres quadrats que utilitzem des de totes les etapes educatives.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

MENJADOR ESCOLAR AMB CUINA PROPIA

Disposem d’una cuina totalment equipada on elaborem diàriament els menús, signats per una nutricionista col·legiada.

SERVEI DESPERTADOR

Per ajudar a conciliar l’horari laboral i l’escolar, oferim un acolliment als infants d’Infantil i Primària des de les 7:30h fins a les 9:00h a l’edifici del Camí del Pla.

PLATAFORMA CLICKEDU

Aquesta plataforma escolar afavoreix la gestió acadèmica, administrativa i econòmica en un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies, l’alumnat, el professorat i l’equip directiu.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

L’escola compta amb un assessorament psicopedagògic propi a totes les etapes educatives, orientat a les diverses vessants de l’acció educativa docent -acompanyament tutorial, gestió de les emocions, orientació acadèmica-, així com a l’atenció personalitzada a l’alumnat i les famílies.

INTERCANVIS INTERNACIONALS

Durant el curs escolar, el departament de Llengües estrangeres organitza estades i intercanvis d’una setmana amb el Regne Unit i amb Alemanya per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat. La Fundació Vedruna Catalunya ofereix estades d’estiu d’una a quatre setmanes al Regne Unit.

INFORMÀTICA I ROBÒTICA

Totes les aules de l’escola disposen d’ordinador, projectors i pissarres digitals. L’alumnat treballa amb chromebooks i tauletes i utilitza l’entorn educatiu de Google apps. Treballem la robòtica a totes les etapes: amb les Bee-bots, l’Scratch i els robots Lego Mindstorms.

Equip directiu

null

Laura Puig

Directora General
null

Glòria Garcia Serrano

Directora d’Infantil
null

Neus Hernández Agout

Directora de Primària
null

Ignasi Rodiera

Director d’ESO i Batxillerat
null

Joan Calvet

Adjunt a Direcció
null

Carme Castelar

Psicòloga del centre

AMPA

Què és l’AMPA?.

És l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Vedruna Malgrat, legalment constituïda i de la que formen part la totalitat dels pares d’alumnes o tutors legals que ho desitgin

L’AMPA està regida per una Junta Directiva que, de manera voluntària, efectua un conjunt de tasques necessàries per al funcionament de l’escola. Aquesta Junta és elegida i aprovada en Assemblea General.

L’AMPA es reuneix, com a mínim, un cop a l’any mitjançant l’Assemblea General, que és convocada pel President de l’AMPA. En aquesta es prenen acords, s’avalua la gestió i es renoven els càrrecs de la Junta Directiva.

La Junta Directiva de l’AMPA es reuneix un cop al mes. La reunió té un ordre del dia, i treballa a partir de la feina preparada pels membres que la formen, les informacions del Consell Escolar i sobre qualsevol altre aspecte d’interès a l’escola.

  • Administrem i gestionem els recursos que aporten els associats.
  • Participem en la presa de decisions i en el govern de l’escola mitjançant un representant al Consell Escolar del Centre.
  • Facilitem el contacte i el diàleg entre les famílies del Centre.
  • Dotem a l’escola, en la mida del possible, dels mitjans necessaris per millorar la funció pedagògica.
  • Vetllem pel compliment dels drets i deures de les mares i pares pel que fa a l’educació dels seus fills.
  • Els components de la Junta representem al conjunt de mares i pares davant l’Administració, per prendre decisions o per lluitar per la millora de l’educació dels nostres fills.
  • Organitzem, participem i col·laborem en l’organització de les festes del Centre.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website