vedrunamalgrat@vedrunamalgrat.org

a8019915@xtec.cat

C/ Mar, 30

Camí del Pla, 40

93 761 03 27

93 761 22 96

Una mica d’història

LA HISTÒRIA DE VEDRUNA MALGRAT

Presència de l'escola a Malgrat de Mar

L’Escola Vedruna de Malgrat de Mar va ser fundada l’any 1865 per la Gna. Paula Delpuig, filla de Malgrat i successora de Santa Joaquima de Vedruna en el càrrec de Coordinadora General de la Congregació de les Gnes. Carmelites de la Caritat-Vedruna. I des del setembre de 2018, la Titularitat de l’escola ha passat a la Fundació Vedruna Catalunya Educació.

L’edifici històric està situat al carrer del Mar, 30 i és on s’hi continuen impartint les etapes de l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat. Des del 2008 l’Educació Infantil i Primària estan ubicades al nou edifici al Camí del Pla, 40.

L’escola ha passat per diverses fases d’adaptació a la realitat social de la població. Des dels inicis es va impartir l’Educació Infantil i Primària i més endavant es va ampliar a l’Educació General Bàsica (EGB). A partir de 1967 es va oferir el Batxiller com a Centre Lliure Adaptat (CLA), inscrit a l’Institut de Mataró fins l’any 1979, any en què va passar a ser el BUP Municipal, en aquell moment l’únic centre de BUP de la població, fins que el curs 1992-93 va ser substituït pel nou IES municipal.
El curs 1994-95 l’escola va ser pionera, amb una doble línia, en la implantació de la Reforma Educativa que va comportar el pas de l’EGB a l’ESO, i l’any 1997 es va obrir de nou el Batxillerat, que actualment ofereix les modalitats d’Humanitats i Ciències Socials, Ciències i Tecnologia i Arts Plàstiques.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website