vedrunamalgrat@vedrunamalgrat.org

a8019915@xtec.cat

C/ Mar, 30

Camí del Pla, 40

93 761 03 27

93 761 22 96

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Disposem d’una cuina totalment equipada on elaborem diàriament els menús, signats per una nutricionista col·legiada.

Servei despertador

Per ajudar a conciliar l’horari laboral i l’escolar, oferim un acolliment als infants d’Infantil i Primària des de les 7:30h fins a les 9:00h a l’edifici del Camí del Pla.

Servei psicopedagògic

L’escola compta amb un assessorament psicopedagògic propi a totes les etapes educatives, orientat a les diverses vessants de l’acció educativa docent -acompanyament tutorial, gestió de les emocions, orientació acadèmica-, així com a l’atenció personalitzada a l’alumnat i les famílies.

Intercanvis internacionals

Durant el curs escolar, el departament de Llengües estrangeres organitza estades i intercanvis d’una setmana amb el Regne Unit i amb Alemanya per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat. La Fundació Vedruna Catalunya ofereix estades d’estiu d’una a quatre setmanes al Regne Unit.

Secretaria i Administració

L’horari habitual és el següent:

Consergeria: Dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h. Divendres de 8:30h a 15:00h

Administració: Dilluns a dijous de 10:00h a 12:00h i de 16:00h a 18:00h. Divendres de 10:00 a 14:00h. Preguem que demaneu cita prèvia al mail vickygarcia@vedrunamalgrat.org o bé via telefònica al 93.761.03.27

L’horari d’administració en període de preinscripcions i matrícules serà de 9:00h a 13:00 i de 16:00h a 19:00h al centre del C. Mar, 30

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Anglès amb Kids&Us

Una de les activitats extraescolars relacionades amb la llengua anglesa l’organitza l’empresa Kids&Us, que segueix una metodologia basada en l’expressió oral i que s’inicia amb nens i nenes d’Infantil o Primer Cicle de Primària.

Són sessions setmanals amb grups petits (màxim 8 alumnes), separats segons l’edat.

Dansa i expressió corporal

La dansa és un mitjà per expressar els sentiments i per connectar amb un mateix i amb els altres.

Aquesta activitat, adreçada a l’etapa d’Infantil i Primària, inclou cançons, teatralització, contes, treball de les emocions.

Escoleta de bàsquet

Pràctica i iniciació en les habilitats motrius específiques del bàsquet a través del joc. Es realitza un dia a la setmana.

Robòtica

Es fomenta el treball en equip, el lideratge, l’emprenedoria i la innovació a través de la programació dels robots educatius. S’ofereix a 4t, 5è i 6è de Primària.

Dansa i expressió corporal

La dansa és un mitjà per expressar els sentiments i per connectar amb un mateix i amb els altres. Aquesta activitat, adreçada a l’etapa d’Infantil i Primària, inclou cançons, teatralització, contes, treball de les emocions.

Escoleta de bàsquet

Pràctica i iniciació en les habilitats motrius específiques del bàsquet a través del joc. Es realitza un dia a la setmana en dos grups diferenciats. Un grup d’infantil i l’altre de 1r a 3r de primària. 

Anglès

En aquestes sessions es treballa l’aprenentatge de la llengua anglesa de manera lúdica i focalitzada en l’expressió oral a partir de jocs, teatre i posant l’alumnat en situacions de la vida quotidiana. Es realitzen dos grups: un de 1r a 3r de primària, i l’altre de 4t a 6è de primària. 

Anglès amb Kids&Us

Una de les activitats extraescolars relacionades amb la llengua anglesa l’organitza l’empresa Kids&Us, que segueix una metodologia basada en l’expressió oral i que s’inicia amb nens i nenes d’Infantil o Primer Cicle de Primària. Són sessions setmanals amb grups petits (màxim 8 alumnes), separats segons l’edat.

Francès

En el món modern d’una major comunicació i diversitat internacional, saber més d’un idioma s’ha convertit en una cosa important per a tots,  tant per raons personals com professionals. Aquesta extraescolar està adreçada a aquell alumnat que es vol iniciar en aquesta llengua i es focalitzarà en l’expressió oral. Activitat realitzada en dos grups: un de 4t a 6è de primària i l’altre de secundària. 

Teatre

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç els infants i joves en l’educació de l’expressió corporal i oral.  Adreçat a l’alumnat de 3r a 6è de Primària.

Taller d’Art

Oferim  als alumnes que els agrada el dibuix i la pintura,  una extraescolar on aprenguin diferents tècniques i alhora puguin explorar el seu potencial artístic.

Francès

En el món modern d’una major comunicació i diversitat internacional, saber més d’un idioma s’ha convertit en una cosa important per a tots,  tant per raons personals com professionals. Aquesta extraescolar està adreçada a aquell alumnat que es vol iniciar en aquesta llengua i es focalitzarà en l’expressió oral. Activitat realitzada en dos grups: un de 4t a 6è de primària i l’altre de secundària. 

Còmic i manga

Potenciar l’art als adolescents que els agrada el còmic i el manga oferint-los diferents tècniques de dibuix.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website