vedrunamalgrat@vedrunamalgrat.org

a8019915@xtec.cat

C/ Mar, 30

Camí del Pla, 40

93 761 03 27

93 761 22 96

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Disposem d’una cuina totalment equipada on elaborem diàriament els menús, signats per una nutricionista col·legiada.

Servei despertador

Per ajudar a conciliar l’horari laboral i l’escolar, oferim un acolliment als infants d’Infantil i Primària des de les 7:30h fins a les 9:00h a l’edifici del Camí del Pla.

Servei psicopedagògic

L’escola compta amb un assessorament psicopedagògic propi a totes les etapes educatives, orientat a les diverses vessants de l’acció educativa docent -acompanyament tutorial, gestió de les emocions, orientació acadèmica-, així com a l’atenció personalitzada a l’alumnat i les famílies.

Intercanvis internacionals

Durant el curs escolar, el departament de Llengües estrangeres organitza estades i intercanvis d’una setmana amb el Regne Unit i amb Alemanya per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat. La Fundació Vedruna Catalunya ofereix estades d’estiu d’una a quatre setmanes al Regne Unit.

Secretaria i Administració

Horaris del 19 al 22 de Maig

L’atenció a les famílies durant el període de preinscripció és de 9:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h.

Les visites presencials per preinscripcions s’atendran al centre Camí del Pla.

Horaris habituals

Podeu contactar amb consergeria del C. Mar, 30 de dilluns a dijous matins de 08:30h a 13:00h i tardes de 15:00h a 18:00h. Divendres de 8:30h a 14:00h, trucant al telèfon 937 610 327.

Els horaris d’administració del C. Mar, 30 són:
Dilluns a dijous: 10:00h – 12:00h / 15:00h – 18:00h.
Divendres: de 10:00h – 14:00h.

Podeu contactar amb consergeria del centre Camí del Pla de dilluns a divendres de 09:00h a 13:00h i de 15:00h a 17:00h, trucant al
telèfon 937 612 296.

Casal d’Estiu

Volem que els infants gaudeixin de les seves vacances, alhora que aprenen i experimenten de manera lúdica i alternativa.
El nostre casal s’estructura cada any a partir d’un centre d’interès diferent i d’una sèrie d’activitats fixes setmanals. Ens endinsem en la cultura, les tradicions, els costums, la història, l’entorn, sense passar per alt l’esport, els jocs d’aigua, les gimcanes, la piscina i les excursions.
El casal s’imparteix parcialment en anglès.

Organitza conjuntament l’Escola Vedruna i la Fundació Pere Tarrés

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Servei despertador

Aquest servei s’ofereix des de les 07:30h fins a l’hora d’inici de les classes i està adreçat a l’alumnat d’Infantil i Primària. Se’n pot fer ús durant tot el curs o bé en dies esporàdics. El preu del servei s’adapta a l’hora d’arribada del nen/a.
Aquesta activitat es fa a la biblioteca de l’escola del Camí del Pla, i és una estona on els alumnes poden llegir, dibuixar, jugar.

Anglès amb Kids&Us

Una de les activitats extraescolars relacionades amb la llengua anglesa l’organitza l’empresa Kids&Us, que segueix una metodologia basada en l’expressió oral i que s’inicia amb nens i nenes d’Infantil o Primer Cicle de Primària.
Són sessions setmanals amb grups petits (màxim 8 alumnes), separats segons l’edat.

Anglès de 3r a 6è

L’alumnat de Cicle Mitjà i Superior pot participar en tallers impartits per una mestra de l’escola. En aquestes sessions es treballa l’aprenentatge de la llengua anglesa de manera lúdica i focalitzada en l’expressió oral a partir de jocs, teatre i posant l’alumnat en situacions de la vida quotidiana.

Escacs

El joc d’escacs és una activitat complementària als estudis, en què es treballen aspectes tan importants per com la memòria, la resolució de problemes, la planificació i la concentració, entre d’altres.
Aquesta activitat extraescolar es realitza amb monitors del Club d’Escacs de Malgrat, que ofereixen una sessió setmanal als alumnes de Cicle Mitjà i Superior.

Ioga

A la vegada que juguem i practiquem ioga millorem l’elasticitat, l’equilibri, la força i la concentració. Després aprenem a escoltar-nos i, per últim, a relaxar el cos.
Mandala, el ioga viatger, s’ofereix a tota l’etapa d’Infantil i Primària.

Dansa i expressió corporal

La dansa és un mitjà per expressar els sentiments i per connectar amb un mateix i amb els altres.
Aquesta activitat, adreçada a l’etapa d’Infantil i Primària, inclou cançons, teatralització, contes, treball de les emocions.

Cinema en curt

Aquesta activitat, que s’ofereix a 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO, ens permet ser molt creatius i conèixer i aprendre el procés de creació d’un curtmetratge, l’ús de les càmeres i dels programes d’edició.

Robòtica

Es fomenta el treball en equip, el lideratge, l’emprenedoria i la innovació a través de la programació dels robots educatius.
S’ofereix a 5è i 6è de Primària, i a 1r i 2n d’ESO.

Taller de gospel

L’escola us ofereix de formar un cor de gospel amb alumnes de 5è i 6è de Primària, i a 1r i 2n d’ESO. Si t’agrada cantar i ballar, vine a provar l’energia del gospel. T’hi esperem!

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.