Venda de xandalls i bates

VENDA DE XANDALLS I BATES

Ja podeu veure dins la plataforma clickedu el nou model de xandalls i bates dissenyat per les 36 escoles Vedruna de Catalunya i fer la comanda del material per internet.

Per a totes les famílies que necessiteu adquirir-los,  tindrem a l’escola un mostrari de la roba perquè  us la pugueu emprovar i a l’hora de fer la comanda encerteu amb la talla.

Haureu d’entrar a la plataforma clickedu amb el vostre codi de responsable (pare o mare). A la part inferior de la pàgina trobareu “passarel·les a altres aplicatius”, podreu entrar a la botiga on-line i seguir les instruccions de compra.

 

VENDA DE LLIBRES

Ja us informem del dia en el mes de juliol que es podrà fer la comanda dels llibres del nou curs escolar 2016-2017 i del dia que es podran recollir a l'escola del c/Mar,30. Els llibres d'infantil s'entregaran directament a l'escola del Camí del Pla, els alumnes el primer dia de classe el tindran a l'aula.

Entrareu a la plataforma clickedu amb el vostre codi de responsable (pare o mare). A la part inferior de la pàgina trobareu “passarel·les a altres aplicatius”, podreu entrar a la icona marcada amb una L i seguir les instruccions de compra. Ja us informarem com poder fer la comanda.

 
També et pot interessar...

Escola Plurilingüe

Un dels eixos pels quals opten les escoles Vedruna és el de l’Escola Plurilíngüe. Entenem que aquest implica que el centre ofereixi elements forma...

llegir més »

Història

El nostre origen cal buscar-lo en temps de Santa Joaquima, que l’any 1852 va enviar una comunitat de quatre Germanes, acceptant la invitació de l’A...

llegir més »

Projecte Educatiu

  Projecte Educatiu Vedruna Malgrat Benvinguda al nostre Projecte Educatiu Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’escola Vedruna de Malgrat de M...

llegir més »