Notícies

COMIAT SETÈ intercanvi Escola Vedruna Malgrat-Tordera- Edith Stein Gymnasium

Bona tarda ,

Ens complau enormement compartir amb vosaltres que avui 29 de maig hem acomiadat els nois i noies participants del setè intercanvi escola Vedruna - Edith Stein Gymnasium . Aquest ha estat el nostre setè intercanvi amb el mateix institut de cada any i ens fa molta il·lusió donar als nostres alumnes una oportunitat de creixement d'obertura de ment i de respecte vers a altres cultures que no són la nostra .

Tot aquest projecte no hauria estat possible sense un equip humà de gent engrescada i oberta a fer una experiència i de viure la cultura de l'intercanvi , per tant des de l'organització agraïm sincerament  tot aquest grup humà que ha donat el millor del millor en tot .Gràcies a les famílies que s'han convertit en pares i mares dels nois i noies alemanys i en famílies adoptives del professorat alemany  , gràcies per la seva gran disposició , pel seu temps dedicat , per obrir-se i obrir les seves llars i els seus espais . Gràcies a l’AMPA de l'escola Vedruna de Malgrat de Mar , per la seva resposta i amabilitat en contribuir a fer possible el viatge . Gràcies als equips directius per donar el seu recolzament i fer-ho tot més fàcil i planer , Gràcies a tot l'equip administratiu per les seves gestions diligents i gràcies a tot el professorat , els companys de secundària i primària per la seva entrega , per la seva comprensió i per ser-hi . 

GRÀCIES A TOTS I A TOTHOM !!!!

Encara que avui algú s'ha entristit , l'intercanvi encara no s'ha acabat , el dia 1 de juliol ens toca a nosaltres el viatge de volta i el retrobament amb els amics i viure l’experiència ara , des d'un altre país amfitrió .

SEGUIM !!!!

L'equip coordinador de l'intercanvi .