Projecte Educatiu Vedruna Malgrat

Benvinguda al nostre Projecte Educatiu

Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’escola Vedruna de Malgrat de Mar. Des d'aquest espai virtual volem donar a conèixer qui som i què fem.

Aquesta web té una doble intenció:

Ser una eina útil per a tots aquells que formeu part de la Comunitat Educativa de l’Escola: pares, mares, alumnes i mestres.

Esdevenir un portal per poder donar a conèixer l’escola a tots aquells qui, per una raó o una altra, ens voleu conèixer. 

Qui som?

L’escola Vedruna de Malgrat de Mar va ser fundada l’any 1865, i forma part d’una densa xarxa educativa amb trenta-sis escoles arreu de Catalunya i presencia a més de vint- i-tres països de quatre continents.

Els nostre estil educatiu gira al voltant d’un eix: la valoració de les persones i les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper per tal d’estimular i potenciar el desenvolupament personal, social i acadèmic dels nostres estudiants, com a experiència educativa fonamental.

L’educació en valors és l’eix de l’activitat educativa, que es concreta en una pedagogia del respecte, la sensibilitat, el diàleg, la responsabilitat, l’esforç, la participació i la creativitat.

Què fem?

Actualment, l’escola ofereix els serveis educatius de 3 a 18 anys, cosa que inclou: l’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat. En totes les etapes menys la post-obligatòria, l’escola té un concert econòmica amb la Generalitat de Catalunya.

Entre els trets distintius de l’escola, destaquem:

El treball de tutoria i d’acompanyament dels alumnes a totes les edats, fen força en l’educació en valors des de totes les àrees, L’ensenyament de la matèria de cultura religiosa, adreçada a tots els alumnes. La matèria esta enfocada des de la perspectiva de la importància que té, avui, entendre el fet religiós. L’increment quantitatiu en el tractament de les llengües: català, castellà, angles i alemany. La presencia de les Noves Tecnologies en totes les etapes educatives.

Què us oferim?

Us oferim una proposta d’educació integral, partint del que som, des de les arrels i des de la història que han configurat la nostra identitat. I des de una perspectiva moderna de la pedagogia. El treball educatiu de la nostra escola és compartit per la xarxa d’Escoles Vedruna de Catalunya


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Portes obertes

El dissabte 10 de març de 10 a 2 del migdia obrim les portes de la nostra escola per què pogueu conèixer el nostre projecte educatiu. Des de l'Es...

llegir més »

Escola Plurilingüe

Un dels eixos pels quals opten les escoles Vedruna és el de l’Escola Plurilíngüe. Entenem que aquest implica que el centre ofereixi elements for...

llegir més »

Història

El nostre origen cal buscar-lo en temps de Santa Joaquima, que l’any 1852 va enviar una comunitat de quatre Germanes, acceptant la invitació de l...

llegir més »

Projecte Educatiu

Projecte Educatiu Vedruna Malgrat Benvinguda al nostre Projecte Educatiu Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’escola Vedruna de Malgrat de Ma...

llegir més »